Banner 980x90

Ventspils Jaunrades nams piedāvā jaunus pulciņus

Jaunajā mācību gadā Jaunrades nams piedāvā vairākas jaunas interešu izglītības programmas: foto modeļu skolu, radošās darbnīcas bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, latviešu valodas apguves centriņu, foto reportieru skolu un tūrisma pulciņu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Jaunrades nama direktore Daiga Silarāja, nodarbības Ventspils Jaunrades namā ir bez maksas, izņemot individuālo klavierspēli un harmoniskās attīstības klasi.

Informācija par pulciņiem un pieteikšanos nodarbībām pieejama mājaslapā www.jaunradesnams.lv vai Ventspils Jaunrades namā, Maiznieku ielā 11.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)