Banner 980x90

Ventspils Ledus hallei par 153 549 eiro piegādās ledus apstrādes mašīnu

Ventspils, 8.maijs, LETA. Jauno ledus apstrādes mašīnu olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallei par 153 549 eiro piegādās SIA "Sports Lukss", aģentūru LETA informēja olimpiskā centra mārketinga menedžere Rūta Zvaigzne.

Izsludinātā konkursa rezultātā "Sports Lukss" šī gada rudens sezonā Ventspils Ledus hallei piegādās Kanādā ražotu ledus apstrādes mašīnu "Zamboni".

Kā skaidroja Zvaigzne, lai ledus arēnā varētu notikt treniņi un sacensības, ledus mašīna sagatavo ledu regulāri vismaz desmit reizes dienā. Pēc katra treniņa vai spēles tiek noēvelēta nelīdzenā ledus kārta, savāktas liekās ledus daļas un ar ūdens palīdzību nogludināta ledus laukuma virsma. Katra ledus laukuma apstrāde ilgst aptuveni 15 minūtes.

Pašlaik Ventspils Ledus hallē darbojas divas ledus apstrādes mašīnas, kas jau ir kalpojušas vairāk nekā 12 gadus un piedzīvojušas daudzus remontus, tādēļ jautājums par jaunas ledus mašīnas iegādi bija kļuvis aktuāls, skaidroja Zvaigzne.

Abu mašīnu defekti ir novērsti, pašlaik abas iekārtas ir darba kārtībā un līdz jaunās ledus mašīnas piegādei pildīs savas funkcijas, norādīja olimpiskajā centrā "Ventspils".

Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallē var nodarboties ar šorttreku, daiļslidošanu, hokeju un kērlingu, kā arī darbojas publiskā slidotava. Ledus halle darbdienās no plkst.14 līdz 22 ir pilnībā noslogota. Vasaras periodā Ledus hallē norisinās starptautiskas treniņnometnes hokejā un daiļslidošanā. Pirms četriem gadiem Ledus hallē notika rekonstrukcija, kuras rezultātā tika paplašināts ledus laukums, lai tur varētu noritēt starptautiskās sacensības šorttrekā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)