Banner 980x90

Ventspils Ledus halles vajadzībām iegādāsies jaunu ledus apstrādes mašīnu

Ventspils, 23.febr., LETA. Olimpiskais centrs "Ventspils" iegādāsies jaunu ledus apstrādes mašīnu Ledus halles vajadzībām, aģentūru LETA informēja olimpiskā centra mārketinga menedžeris Rolands Gorškovs.

Pašlaik Ledus hallē darbojas divas ledus apstrādes mašīnas, kas jau kalpojušas ilgāku laiku. Pagājušā gada nogalē abām mašīnām bija radušies defekti, kādēļ pat nācās atcelt kārtējo Latvijas hokeja čempionāta 1.līgas spēli, liecina publiski izskanējusī informācija. Viena no divām ledus tīrīšanas mašīnām spēles dienā bija darba kārtībā, taču tieši pirms paša mača tai radās tehniskas problēmas, kā dēļ ledus tīrīšanu nebija iespējams nodrošināt un hokeja spēle bija jāatceļ. Otrai ledus tīrīšanas mašīnai tikko bija veikts elektromotora remonts Rīgā, bet pēc atjaunotā elektromotora piegādes un montāžas Ventspilī ledus mašīna tomēr nedarbojās, kā bija plānots, lai nodrošinātu hokeja spēļu kvalitatīvu norisi. Olimpiskais centrs "Ventspils" toreiz atzina, ka šāda nepatīkama situācija Ledus halles 17 gadu pastāvēšanas laikā gadījās pirmo reizi.

Abu mašīnu defekti ir novērsti, un abas iekārtas ir darba kārtībā, informēja Gorškovs. Viņš skaidroja, ka olimpiskajā centrā "Ventspils" sporta bāžu remontdarbi un jauna inventāra iegāde notiek plānveidīgi un regulāri, un šogad plānots iegādāties arī jaunu ledus apstrādes mašīnu. Pašlaik jau ir izsludināts iepirkuma konkurss, kurā piedāvājumus var iesniegt līdz 16.martam. Jaunas ledus apstrādes mašīnas piegāde var ilgt līdz sešiem mēnešiem.

Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus hallē var nodarboties ar šorttreku, daiļslidošanu, hokeju un kērlingu, kā arī darbojas publiskā slidotava. Ledus halle darbdienās no plkst.14 līdz 22 ir pilnībā noslogota. Vasaras periodā Ledus hallē norisinās starptautiskas treniņnometnes hokejā un daiļslidošanā. Pirms četriem gadiem Ledus hallē notika rekonstrukcija, kuras rezultātā tika paplašināts ledus laukums, lai tur varētu noritēt starptautiskās sacensības šorttrekā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)