Banner 980x90

Ventspils Mākslas skola uzņem audzēkņus

Ventspils Mākslas skola uzņem audzēkņus 2015./2016.mācību gadam. Dokumentu pieņemšana notiks no 17. līdz 31.augustam, darbadienās no plkst.11.00 līdz 18.00.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Izglītības pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Rūde, skolā aicināti pieteikties bērni un jaunieši, kas vēlas interesanti pavadīt laiku zīmējot, gleznojot, veidojot, batikojot, atspiežot grafikas iespiedtehnikas, aužot, darinot rotas un vēl daudz interesantas lietas.

Ventspils Mākslas skolā gaidīti mazie mākslinieki no 8 gadu vecuma un arī nedaudz vecāki, lai septiņos mācību gados apgūtu profesionālās ievirzes izglītības programmu "Vizuāli plastiskā māksla", bet ja ir sasniegti jau 15 gadi, var iestāties studiju kursā un trīs gadu laikā iepazīties ar vizuālās mākslas pasauli.

Paši mazākie mākslas interesenti gaidīti jau no 5 gadu vecuma, lai zīmējot, gleznojot un veidojot ar mālu, attīstītu radošo domāšanu.

Dokumentu iesniegšana notiks līdz 31.augusta plkst.13.00. Vairāk informācijas, zvanot pa tālruni 63622423 vai skolas mājaslapā www.ventspilsmakslasskola.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)