Banner 980x90

Ventspils muzejs aicina atzīmēt Nikolaja dienu

Sestdien, 7.decembrī, no plkst.12.00 līdz plkst.15.00 Ventspils muzejs aicina atzīmēt Nikolaja dienu Livonijas ordeņa pilī, kur Pils rūķi un galvenais Rūķis Uldis gaidīs visus mazos un lielos dāvanu darinātājus savās darbnīcās, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils muzejā.

Lārumniekiem būs iespēja pašiem ķerties pie darba Piparkūku darbnīcā, kuru atbalsta "Kupfernams", bet par cepto ābolu kārotājiem, kuri, kā allaž tiks gaidīti pie pils pavarda, šogad rūpējas ZS "Kalnarāji".

Kamēr desmit rūķu darbnīcās taps Burvju spoguļi, Pērļu sniegpārslas, Zelta un Sudraba čiekuri, Sniegbumbu auskari, Alvas rotas, Ziemassvētku zvārgulīši un Sapņu kuģi no Muzeja Izglītības centra veiks braucienus apkārt pasaulei, tikmēr pie pils egles plkst.13.00 sāksies svētku koncerts.

Svētkus iezvanīs Zvanu ansamblis (Centra sākumskola, vadītāja Sandra Sproģe), bet ar komponista Aleksandra Glazunova kompozīcijas "Gadalaiki" daļu "Ziema" iepazīstinās horeogrāfijas ansamblis "Konfetti" (vad. Ļaļa Basmanova).

Plkst.14.30 Nikolaja dienas norises noslēgs muzikālā Lāču ģimene (Renārs Lācis &Co) ar dažādām Ziemassvētku melodijām.

"Nāciet ciemos, lai uz vienu dienu kļūtu par rūķiem un sagādāt prieku un dāvaniņas saviem mīļajiem!" aicina pasākuma rīkotāji,

Ieejas maksa ir 0,75 Ls (1,07eiro); 1,50 Ls (2,13 eiro); ģimenes biļete (2pieaug.+1-5bērni) 2,50 Ls (3,56 eiro).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)