Banner 980x90

Ventspils Mūzikas vidusskolas grupa "A Different Puzzle" sniegs koncertu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ventspils Mūzikas vidusskolas grupa ''A Different Puzzle'' gatavojoties dalībai starptautiskajā festivālā ''Close Encounters Helsinki – St.Petersburg'' sniegs atskaites koncertu Ventspilī.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Mūzikas vidusskolas projektu vadītājs Aldars Šagžijevs, koncerts notiks ceturtdien 11.februārī plkst.19.00 "vecajā jaunrades" jeb "pionieru namā" Lielā ielā 7.

Apvienības "A Different Puzzle" sastāvā ir vokālists Edvards Grieze, bundzinieks Sanijs Bondars, skaņu tehnologs, arī bundzinieks Guntis Kaģis. Grupa izveidojusies 2015.gada rudenī, bet dalībnieki pazīst viens otru jau vairākus gadus uzstājoties kopā dažādos sastāvos Jaunie mūziķi cenšas piekopt Latvijā varbūt ne tik ļoti zināmos deep house un electric music žanrus. Tādi mākslinieki kā Bonobo, Disclousure, James Blake un Gorgon City ir tikai daži piemēri, no kuriem iedvesmojās grupas "A Different Puzzle" dalībnieki. Šo žanru apgūšana šiem mūziķiem ir kas absolūti jauns un tas ir savā ziņā viņiem kā eksperiments, bet mūzika ir ļoti plaša žanru ziņā un pastāvīga attīstība, kā arī sevis pilnveidošana ir šo mūziķu interesēs.

Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi festivālā piedalīsies jau ceturto reizi.

"Close Encounters Helsinki – St.Petersburg" organizē Helsinku POP & Jazz mūzikas konservatorija sadarbībā ar Modesta Musorgska Pēterburgas Valsts mūzikas koledžu.

Festivāla norises laikā jauniem mūziķiem būs iespēja uzstāties uz ievērojamākajām Helsinku un Pēterburgas skatuvēm. Radošo sadarbību padziļinās kopīga jaundarbu komponēšana. Festivāla mērķis ir dot iespēju realizēt jauno mūziķu radošās ambīcijas nojaucot barjeras starp mūzikas žanriem un nacionālām īpatnībām. Festivālā piedalīsies jaunie talanti no Somijas, Krievijas, ASV, Latvijas un Igaunijas. Festivāla dalībnieki no ASV pārstāv Bostonas Berklee mūzikas koledžu, kas ir viena no prestižākajām mūsdienu ritma mūzikas izglītības iestādēm pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)