Banner 980x90

Ventspils novadā pateicības rakstu par dalību barikādēs saņems arī pašvaldības vadītājs

Ventspils, 17.okt., LETA. 26.oktobrī Ventspils novada domē pateicības rakstus par dalību 1991.gada barikādēs saņems 13 barikāžu dalībnieki, tajā skaitā arī Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks (ZZS), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pateicības rakstus par piedalīšanos Latvijas neatkarības aizstāvēšanā 1991.gadā pasniegs barikāžu dalībnieku apbalvošanas komisijas pārstāvis Andris Jaunsleinis.

Saeimas izsniegtos Pateicības rakstus saņems arī Agris Emsiņš, Dailonis Kraulis, Imants Bertāns, Aldis Grīnvalds, Juris Kandis, Uldis Pīlups, Arturs Bože, Vilnis Klints, Dairis Kuzmickis, Vilnis Ozoliņš, Mārīte Paegle un Arvils Štrāls.

Līdz šim Ventspils novadā un pilsētā ir apbalvoti 798 barikāžu dalībnieki.

Pateicības rakstus barikāžu dalībniekiem piešķir par 1991.gada janvārī un augustā parādīto drošsirdību, pašaizliedzību un iniciatīvu, ieguldījumu organizatoriskajā un apgādes darbā, kā arī par 1991.gada barikāžu dalībnieku, morālo un materiālo atbalstīšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)