Banner 980x90

Ventspils novada Ventavā par 375 000 eiro būvēs stadionu

Ventspils, 17.janv., LETA. Ventspils novada Vārves pagasta Ventavas ciemā par vairāk nekā 375 000 eiro plānots uzbūvēt stadionu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jaunajā stadionā būs skrejceļš, tāllēkšanas bedre, kā arī futbola un volejbola laukums.

Kā skaidroja Ventspils novada domē, pašlaik Vārves pagasta iedzīvotājiem nav sporta stadiona, kurā varētu nodarboties ar dažādām sportiskām aktivitātēm, bet cilvēku, kuri vēlas sportot, ir daudz.

Pagastā dzīvojošie bērni un jaunieši regulāri iegūst godalgas dažāda līmeņa sporta sacensībās, bet lielākie panākumi ir tieši vieglatlētikas disciplīnās. Pagasta iedzīvotāji ar labiem rezultātiem piedalās arī maratonos, pusmaratonos, Stipro skrējienā un citās valsts mēroga aktivitātēs. Katru gadu Vārves pagastā organizē pagasta svētkus, kuros notiek sporta sacensības. Iedzīvotāji vēlas sportot arī brīvajā laikā, pagaidām šim nolūkam izmantojot nepiemērotas kvalitātes un drošības standartiem neatbilstošas vietas. Lai sporta dzīve Vārves pagastā būtu vēl aktīvāka, nepieciešams sporta stadions, skaidroja pašvaldībā. Paredzams, ka jaunajā stadionā varēs rīkot ne tikai vietēja, bet arī reģionāla mēroga sacensības.

Lauku atbalsts dienests apstiprinājis Ventspils novada pašvaldības iesniegto projektu "Vārves pagasta Zūru stadiona jaunbūve Ventavas ciemā". Projekta budžets ir 375 137 eiro, un daļu no izmaksām segs Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai.

Projektu plānots realizēt līdz šī gada decembrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)