Banner 980x90

Ventspils ostā reisā dosies "Dzejas kuģis"

Ventspils, 7.sept., LETA. Par godu Dzejas dienām rīt Ventspils ostā reisā dosies "Dzejas kuģis", aģentūru LETA informēja Ventspils brīvostas sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Ieviņa.

8.septembrī plkst.14 Ventspils brīvostas pārvaldes ekskursiju kuģītis "Hercogs Jēkabs" pārtaps par "Dzejas kuģi" - uz kuģa klāja par ielūkošanos grāmatu lapās gādās literāts Andris Akmentiņš.

Reisa pasažieri Akmentiņa vadībā varēs iepazīsies ar jauno dzejas gadagrāmatu bērniem "Garā pupa 2017", kā arī ar fragmentiem no topoša romāna par pagājušā gadsimta 50.gadiem lauku skolā padomju Latvijā. Autors sola sniegt jautru ieskatu tajā, kādu dzeju skolēni un skolotāji rakstīja tolaik. Klavieru pavadījumu kuģīša reisā sniegs Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēknis Andrejs Mārtiņš Grīnbergs.

"Dzejas kuģī" sēdīsies Ventspils Pārventas pamatskolas un 4.vidusskolas audzēkņi, bet viņiem aicināts pievienoties ikviens interesents. Brauciens ar kuģīti šajā reisā būs bez maksas.

"Dzejas kuģis" ievadīs Kurzemes Dzejas dienas, kas no 8.līdz 10.septembrim Ventspilī pulcēs dzejniekus no Liepājas, Talsiem, Kuldīgas, Tukuma, Saldus un Ventspils.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)