Banner 980x90

Ventspils pašvaldības policija pārceļas uz jaunajām telpām

Trešdien, 9.janvārī, Ventspils Pašvaldības policijas Dežūrdaļa pārcelsies uz telpām Ģertrūdes ielā 16, bet šīs nedēļas laikā arī Ventspils Pašvaldības policijas administrācija pārcelsies uz jaunajām telpām Andreja ielā 3 (2.stāvā), pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils pilsētas pašvaldībā.

Iepriekš Pašvaldības policija atradās Aleksandra ielā 6, bet šīs telpas bija fiziski un morāli novecojušas, kā arī kļuvušas nerentablas.

Ventspils Pašvaldības policija informē, ka pēc pārcelšanās visi pašvaldības policijas telefonu numuri paliek nemainīgi: pašvaldības policiju iespējams izsaukt, zvanot 636 80808, 636 22934; pieteikšanās apmeklētāju pieņemšanai: 636 24729. Sakarā ar pārvākšanos 8. janvārī notiks sakaru pārslēgšana, tādēļ šajā dienā ir iespējami traucējumi telefonu līnijās.

Pašvaldības policija informē, ka apmeklētāju pieņemšana no nākamās nedēļas, 14.janvāra, notiks Andreja ielā 3, 1.stāva zālē nemainīgos laikos: pirmdienās no 16.00 līdz 18.00 un trešdienās no 10.00 līdz 12.00. Pašvaldības policija aicina apmeklējumu iesniegumu rakstīšanai vai dažādu problēmu risināšanai iepriekš pieteikt, zvanot pa tālruni 636 24729.

Savukārt personām, kuras pašvaldības policija ir uzaicinājusi administratīvā procesa kārtošanai, no nākamās nedēļas, 14.janvāra, būs jāierodas Ģertrūdes ielā 16.

Atgādinām, ka 2012.gada 30.novembrī noslēdzās projekta "Energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumi Ventspils pilsētas pašvaldības ēkās, II kārta" īstenošana, kura ietvaros veikti būtiski uzlabojumi četrās Ventspils pilsētas pašvaldības ēkās, t.sk. Andreja ielā 3 un Ģertrūdes ielā 16, kur turpmāk atradīsies Ventspils pašvaldības policija.

Ēkai Andreja ielā 3 veikta ārsienu siltināšana, bēniņu pārseguma siltināšana, logu un ārdurvju maiņa, maģistrālo cauruļvadu siltumizolācijas sakārtošana, ēkas cokola un pamatu vienotu siltinājumu, ventilācijas sistēmas ar rekuperāciju ierīkošana. Savukārt ēkai Ģertrūdes ielā 16 veikta ārsienu siltināšana, jumta klāja remonts un jumta siltināšana, 1.stāva grīdas siltināšana, logu un ārdurvju maiņa, ēkas cokola un pamatu vienotu siltinājumu, maģistrālo cauruļvadu siltumizolācijas sakārtošana, ventilācijas sistēmas ar rekuperāciju ierīkošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)