Banner 980x90

Ventspils pedagogi apgūst datorprogrammu stundu sarakstu veidošanai

Rīga, 23.aug., LETA. Šodien Ventspils Digitālajā centrā Ventspils vispārizglītojošo skolu pedagogi apguva datorprogrammu "Timetables" stundu saraksta veidošanai, aģentūru LETA informēja Ventspils Digitālā centra direktora vietnieks Raitis Roze.

Mācības piedalījās 19 skolotāji, kas ikdienā skolā ir atbildīgi par mācību stundu saraksta sastādīšanu.

Programma "Timetables" ļauj ātri izveidot stundu sarakstu elektroniski, vienkārši veikt izmaiņas un pielāgot izkārtojumu, skaidroja Roze. Viņa uzsvēra, ka programma būtiski atvieglo mācību pārziņu darbu.

Kursu laikā pedagogi apguva mācību priekšmetu, klašu komplektu un kabinetu pievienošanu, pedagogu pievienošanu, ierobežojumu izveidi, stundu saraksta izveidi un pārbaudi.

Kursi tika organizēti sadarbībā ar Ventspils Izglītības pārvaldi, un tos vadīja Ventspils Digitālā centra pasniedzēja Ilze Grinfogele, kura šo programmu izmantojusi iepriekšējā mācību gadā Ventspils 2.pamatskolas stundu saraksta veidošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)