Banner 980x90

Ventspils Piedzīvojumu parka jaunā atrakcija - četrvietīgs batuts

Kopš jaunās tūrisma sezonas oficiālās atklāšanas ir pagājis pusotrs mēnesis, Ventspils Piedzīvojumu parkā atklāta jau ceturtā jaunā atrakcija - četrvietīgs batuts. Jaunā atrakcija ir paredzēta sākot ar bērniem no trīs gadu vecuma līdz pieaugušajiem ar svara ierobežojumu līdz 100 kilogramiem, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Piedzīvojumu parkā.
Četrvietīgā batuta platums ir pieci metri, bet garums - desmit metri. Tā lēkšanas zona ir sadalīta četrās daļās, tādēļ to vienlaicīgi varēs izmantot uzreiz četri apmeklētāji.

Kopš 16.maija, kad notika tūrisma un velobraukšanas sezonas atklāšanas pasākums, Piedzīvojumu parkā jau darbojas trīs jaunas atrakcijas - rotaļu namiņš, gumijlekšanas batuti un kameršļūkšanas trase. Kopumā šovasar Piedzīvojumu parkā pieejamas vairāk kā 20 dažādas atrakcijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)