Banner 980x90

Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Peintbola turnīrs

Peintbola klubs "Ventspils" sadarbībā ar Olimpisko centru "Ventspils" sestdien, 4. jūnijā, Ventspils Piedzīvojumu parkā organizē Latvijas taktiskā peintbola līgas 2011 pirmo posmu. Komandu kapteiņu sapulce notiks plkst. 10.30, bet sacensības sāksies plkst. 11.00. Turnīrā aicināti pieteikties gan iesācēji, gan amatieri.

Komandas tiks dalītas divās divīzijās – Iesācēji un Amatieri. Komandas sastāvs spēles laukumā – 5 cilvēki. Rezerves spēlētāju skaits neierobežots. Katrai no divīzijām ir savs kopvērtējums, reitings un apbalvošana. Spēles komandām tiks organizētas savas divīzijas ietvaros, bet atkarībā no komandu skaita turnīrā var būt atsevišķas savstarpējās spēles starp iesācēju un amatieru divīzijām.

Pēc spēļu rezultātiem tiks izveidots komandu reitings Iesācēju un Amatieru divīzijās. Reitingā tiks summēti visu 4 posmu rezultāti, kuri uzrādīti Latvijas taktiskā peintbola līgas turnīru sērijā.

Nākamie posmi:

* 2. posms — 9. jūlijs, Daugavpils, Peintbola klubs "DPILS";
* 3. posms — 13. augusts, Liepāja, "Liepājas peintbola klubs";
* 4. posms — 10. septembris, Cēsis, "Cēsu paintbola parks".

Nolikums, plašāka informācija un komandu pieteikuma anketa atrodama ocventspils.lv, kā arī Latvijas taktiskā peintbola līgas mājas lapā http://www.ltpl.lv/

Kā iepriekš esam informējuši, Ventspils Piedzīvojumu parks saviem apmeklētājiem piedāvā divus peintbola laukumus, peintbola aprīkojumu, kā arī iespēju sev vēlamā laikā instruktoru vadībā organizēt peintbola spēli. Sīkāka informācija piedzivojumuparks.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)