Banner 980x90

Ventspils Piedzīvojumu parkā sezonu atklās orientēšanās sacensības "Azimuts 2011"

Ceturtdien, 14.aprīlī, plkst.15.00 pēc vasaras pārtraukuma Ventspils Piedzīvojumu parkā sezonu atklās orientēšanās sacensību seriāls Azimuts 2011", šogad tā ietvaros tiks aizvadīti 10 posmi Ventspils pilsētā un novadā.

Sacensības notiks Piedzīvojumu parka teritorijā, starts plānots pie Piedzīvojumu parka servisa ēkas.
Dalībnieki var ierasties sev vēlamā laikā no sacensību sākuma līdz plkst.18.00, izvēlēties distanci un
doties trasē.

Orientēšanās sacensībās dalībnieki pēc savām spējām varēs izvēlēties sev piemērotāko distanci.
Pavisam būs trīs dažādas sarežģītības distances:
• VA – 6,8km 18 KP;
• SA; V50; S16; V16 – 4,1 km 13 KP;
• S14; V14; S12; V12 –1,5 KP.
Grupu atšifrējumus skatiet nolikumā šeit.

Orientēšanās aktīvistiem Piedzīvojumu parkā ir izveidots orientēšanās poligons, lai varētu gan sagatavoties sacensībām, gan vienkārši atpūsties. Orientēšanās poligonā ir trīs dažādas distances: pastaigu taka ar marķējumiem, iesācēju orientēšanās distance un orientēšanās distance lietpratējiem. Takas sākas Piedzīvojumu parka meža teritorijā un vijas līdz pat piejūras kāpu zonai. Šī gada jaunums ir Kaķa takas posms bērniem. Pirmo reizi to pamēģināt varēs 1. maijā, kad Piedzīvojumu parks sāks savu sezonu.

Informācija par Ventspils Piedzīvojumu parku atrodama mājas lapā www.piedzivojumuparks.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)