Banner 980x90

Ventspils Piedzīvojumu parks sāks vasaras sezonu

Ventspils, 23.apr., LETA. Sestdien, 28.aprīlī, Ventspils Piedzīvojumu parkā atklās vasaras sezonu, aģentūru LETA informēja olimpiskā centra "Ventspils" mārketinga menedžere Rūta Zvaigzne.

Sākot ar šīs nedēļas nogali, Piedzīvojumu parka apmeklētājiem būs pieejamas bampermašīnu, bērnu autoskolas, bamperlaivu, tramplīnlaivu, katapultas, gumijas batutu, četrvietīgā batuta, rotaļu mājas, kā arī Kaķa takas un peintbola atrakcijas. 29.aprīlī Piedzīvojumu parkā norisināsies MTB kalnu riteņbraukšanas maratona pirmais posms, tādēļ pagaidām vēl nebūs pieejama kameršļūkšanas trase, piepūšamās atrakcijas "Kuģis un osta", kā arī atrakcija "Trakais rotors". No 4.maija Piedzīvojumu parkā darbosies visas atrakcijas.

Kopumā Piedzīvojumu parkā ir pieejamas vairāk nekā 20 dažādas atrakcijas.

Aprīlī un maijā Piedzīvojumu parks darba dienās būs atvērts no plkst.15 līdz 20, bet brīvdienās un svētku dienās - no plkst.12 līdz 20.

Jūnijā, jūlijā un augustā Piedzīvojumu parks būs atvērts katru dienu no plkst.11 līdz 22.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)