Banner 980x90

Ventspils pilsētas kapu teritorijās izzāģēs bīstamos kokus

Rīga, 8.febr., LETA. Paredzēts, ka Ventspilī tuvāko nedēļu laikā tiks sākta avārijas koku zāģēšana Meža kapos un Kantsonu kapos, ģentūru LETA informēja "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Paredzēts, ka avārijas koku zāģēšanas norisināsies līdz 15.aprīlim.

Pagājušajā gadā tika veikta kapu teritorijas apsekošana, kuras laikā tika iezīmēti nokaltušie un potenciāli bīstamie koki – kļavas, liepas, priedes un zirgkastaņa.

Apstādījumu saglabāšanas komisija veica katra koka stāvokļa izvērtēšanu, un tika saņemta atļauja koku zāģēšanai. Darbi tiks veikti saskaņā ar Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļas atļauju koku ciršanai ārpus meža Ventspils pilsētā.

Darbus veiks profesionāls arboristu uzņēmums SIA "BLK Serviss", kuri ir speciāli aprīkoti un apmācīti koku zāģēšanā, vainagu koriģēšanā, formu veidošanā, nokaltušo zaru un koku izņemšanā, kā arī bīstamo koku novākšanā, kas apdraud dažādus objektus.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Saldus novadā reģistrētā uzņēmuma "BLK Serviss" pamatkapitāls ir 2840 eiro. 2017.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 34 356 eiro, bet zaudējumi veidoja 215 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)