Banner 980x90

Ventspils pilsētas un novada pamatskolēni var pieteikties vasaras skolai "Grandiozā ekspedīcija"

Rīga, 9.apr., LETA. Ventspils pilsētas un novada skolu 5.-8.klašu skolēni var pieteikties izglītības programmas "Iespējamā misija" organizētajai vasaras skolai "Grandiozā ekspedīcija 2019", aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Ērkšķe.

Šogad nometne norisināsies no 17.jūlija līdz 25.jūlijam Ventspils Centra sākumskolā, un tās laikā nometnes dalībnieki katru dienu atklās jaunas spējas.

Mācību darbs nometnē notiks nelielās 10-15 skolēnu mācību grupās katru dienu no plkst.9 līdz 17, izmantojot radošas un interaktīvas mācību metodes. Skolēni nodarbībās pilnveidos, attīstīs un nostiprinās patstāvīgās mācīšanās prasmes.

Nometne skolēniem piedāvā veicināt motivāciju un dzīvesprieku, iegūt jaunus draugus un nebijušu pieredzi, pētīt, eksperimentēt un analizēt, kā arī pārbaudīt savus spēkus pārgājienā, izbaudot aizraujošas aktivitātes un uzdevumus. Jauniešiem tā būs iespēja atklāt savus talantus interešu izglītības nodarbībās pēcpusdienā.

Vasaras skolas laikā vienu dienu būs arī pārgājiens, kurā bērniem būs jāizmanto nometnē apgūtās zināšanas un prasmes, lai sadarbotos ar saviem grupas biedriem un kopīgiem spēkiem pievarētu dažādus šķēršļus un uzdevumus.

Nometnes dalības maksa ir 25 eiro, ģimenēm, kuras piesaka vairākus bērnus, piemērojamas atlaides. Nometni finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome un Ventspils Izglītības pārvalde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)