Banner 980x90

Ventspils Rātslaukumā svinīgi iedegs pilsētas galveno egli

Sestdien, 28.novembrī plkst.17.00 Ventspils Rātslaukumā kopā ar Jūrmalas teātra aktieriem tiks dots starts Ziemassvētku sajūtu maratonam "Lapzeme - Ventspils 2015" un iedegta Ventspils pilsētas galvenā Ziemassvētku egle, aģentūru LETA informēja Ventspils Kultūras centra producente Inese Marcinkiana.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja redzēt un izjust, kura no Ziemassvētku sajūtām - prieks, miers, līksme, brīnums vai sirsnība - būs pirmā sasniegusi Ventspili un ventspilnieku sirdis. Kad Ziemassvētku sajūtas būs sagaidītas, kopā ar pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu ("Latvijai un Ventspilij") un Ventspils Centra sākumskolas zvanu ansambli tiks iedegta pilsētas galvenā Ziemassvētku egle Rātslaukumā un iezvanīts Ziemassvētku gaidīšanas laiks.

"Aicinām ikvienu apmeklētāju ņemt līdzi savu Ziemassvētku zvaniņu un pievienoties kopīgā Ziemassvētku gaidīšanas laika iezvanīšanā. Ziemassvētku sajūtas būs pārņēmušas visu Ventspils Rātslaukumu, jo pasākuma laikā būs iespēja izgatavot savu svētku gardumu, nobaudīt siltu tēju un iegādāties Ziemassvētku vafeles un piparkūkas. Ar savām Ziemassvētku sajūtām dalīsies arī lielie pasaku tēli, kuri pasākuma laikā priecēs bērnus pie eglītes," informēja Marcinkiana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)