Banner 980x90

"Ventspils reiss" godina uzņēmuma "miljonārus"

Noslēdzoties jubilejas gadam, pašvaldības SIA "Ventspils reiss" 28.decembrī godināja savus "miljonārus" – autobusa vadītājus, kuri, strādājot uzņēmumā, nobraukuši vienu miljonu kilometru, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pašvaldības SIA "Ventspils reiss".

Kā pirmie "miljonāru" sarakstā ierakstīti 6 starppilsētu autobusu vadītāji: Uldis Reinolds, Ainārs Naudiņš, Ģirts Gulbis, Jānis Neimanis, Arnis Bāliņš un Dainis Arbidāns.

Lielākoties kilometri nobraukti ar komfortabliem Mercedes Benz autobusiem, taču vairāki autobusu vadītāji, kas uzņēmumā strādā no tā dibināšanas brīža, braukuši arī ar Ikaruss un Laz markas autobusiem. Jānis Neimanis, piemēram, 21% jeb 272 731 km nobraucis ar Ikaruss. Savukārt visvairāk kilometru - 1 287 682 - izdevies pieveikt Uldim Reinoldam.

Minētie autobusu vadītāji darbā apliecinājuši, ka ir īsti savas nozares profesionāļi, atbildīgi veic savus pienākumus un laipni izturas pret pasažieriem.

Pašvaldības SIA "Ventspils reiss" regulāri izvērtē autobusu vadītāju darbu profesionālajā ziņā, organizējot autobusu vadītāju Profesionālās meistarības konkursus, kā arī vērtējot ikdienas darbu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)