Banner 980x90

"Ventspils reiss" izsolīs vairākus autobusus

Ventspils, 11.sept., LETA. Ventspils pašvaldības SIA "Ventspils reiss" plāno izsolīt astoņus autobusus, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Izsolē tiek piedāvāti septiņi 2000.gada izlaiduma autobusi, tostarp trīs pilsētas satiksmes "Mercedes Benz O 405" markas autobusi un četri starppilsētu autobusi "Mercedes Benz Integro O 550" un "Mercedes Benz Integro O 550 U". Tāpat tiek izsolīts 1988.gada izlaiduma starppilsētu - tūrisma autobuss "Mercedes Benz O 303". Autobusu izsoles sākumcenas ir robežās no 900 līdz 4000 eiro.

Autobusus plānots pārdot mutiskā izsolē ar augšupejošu soli. Izsole notiks 26.septembrī plkst.14 Ventspilī, Robežu ielā 7.

Izsoles dalībniekiem līdz 26.septembrim jāiemaksā nodrošinājums 10% apmērā no izsoles sākumcenas. Ar izsoles noteikumiem var iepazīties un transporta līdzekļus iespējams apskatīt uzņēmumā "Ventspils reiss" Ventspilī, Robežu ielā 7, darba dienās no plkst.9 līdz 16.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)