Banner 980x90

"Ventspils siltumam" kurināmo piegādās trīs uzņēmumi

Ventspils, 4.sept., LETA. Jaunajā apkures sezonā siltumapgādes pakalpojumu sniedzējam "Ventspils siltums" kurināmo piegādās trīs uzņēmumi, aģentūru LETA informēja "Ventspils siltuma" pārstāve Daiga Altenburga.

Gatavojoties jaunajai apkures sezonai, "Ventspils siltums" šovasar organizēja konkursus par kurināmā piegādi.

Par atbilstošāko šķeldas piegādātāju konkursā izvēlēts SIA "Bērzi Plus", kas līdz nākamā gada oktobrim uzņēmumam "Ventspils siltums" piegādās šķeldu nedaudz vairāk kā 102 400 beramo kubikmetru apjomā. Kopumā konkursam par šķeldas piegādi bija pieteikušies trīs pretendenti.

Arī "Ventspils siltuma" izsludinātajā konkursā par akmeņogļu piegādi pieteikumus bija iesnieguši trīs pretendenti. Par atbilstošāko tika atzīts SIA "Akvarius" piedāvājums, kas paredz gada laikā piegādāt ap 6000 tonnu akmeņogļu.

Pagājušajā nedēļā konkursa kārtībā noskaidrots arī kokskaidu granulu piegādātājs lokālajām katlu mājām Fabrikas ielā 2a, Pļavas ielā 27, Pērkoņu ielā 21 un Karlīnes ielā 40. Konkursā bija pieteikušies četri pretendenti, bet par atbilstošāko atzīts SIA "Kurzemes granulas" piedāvājums. "Ventspils siltums" no šī piegādātāja plāno iegādāties aptuveni 372 tonnas granulu.

Ventspils pašvaldības SIA "Ventspils siltums" ir siltumapgādes uzņēmums, kas nodarbojas ar siltumenerģijas ražošanu, pārvadi, sadali un tirdzniecību. 2016.gadā uzņēmums strādāja ar 8 371 516 eiro apgrozījumu un 788 022 eiro pelņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)