Banner 980x90

"Ventspils siltums" informē par karstā ūdens atslēgumiem

Sakarā ar pašvaldības "Ventspils siltums" plānotiem siltumtrases rekonstrukciju darbiem, būs pārtraukta karstā ūdens padeve.

12.augustā no plkst.8.00 līdz 20.00 šādās adresēs:
* Ozolu ielā 2 ; 4;
* Kaļķu ielā 2;
* Tārgales ielā 4;
* Lidotāju ielā 11;13;15;17;18;19;20;22; 24;26;
* Saldus ielā 1; 3.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja "Ventspils siltums" pārstāvji, lūdzam iedzīvotājus būt saprotošiem, jo veikt siltumtrašu rekonstrukciju bez karstā ūdens atslēgšanas nav iespējama. Visas pieciestās neērtības atsvērs ieguvums –samazināsies avāriju risks un siltumenerģijas pārvades zudumi siltumtrasēs. Ventspils iedzīvotājiem tiks nodrošināta lielāka siltumenerģijas piegādes drošība, kas it sevišķi svarīgi ir ziemā, kad siltumenerģijas piegādes pārtraukumi nav pieļaujami. Rūpnieciski izolēto cauruļu sistēmu galvenās priekšrocības ir minimāli siltuma zudumi un ilgs kalpošanas laiks, kā arī minimāla apkalpošana to ekspluatācijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)