Banner 980x90

Ventspils slimnīcā atklās atjaunotās Traumatoloģijas un Ķirurģijas nodaļas

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" trešdien, 12.novembrī, plkst.12, svinīgi atklās Traumatoloģijas un Ķirurģijas nodaļas, kurās veikti atjaunošanas darbi un pārplānošana, kā arī iegādātas jaunas pacientu mēbeles un medicīnas iekārtas, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils pašvaldībā.

Ventspils slimnīcas kompleksu, kurā pašlaik atrodas Ķirurģijas un Traumatoloģijas nodaļas, atklāja 1925.gadā un līdz pat šim brīdim šeit nepārtraukti ir ārstēti pacienti. Saglabājot ēkas ārējo veidolu, laika gaitā veiktas izmaiņas arī kompleksa iekšienē. Ķirurģijas un Traumatoloģijas nodaļās kapitālo remontu veica 2001.gadā, kad pārplānoja nodaļas, palātās iebūvēja sanitāros mezglus un izveidoja atsevišķas pārsienamās telpas, kā arī izbūvēja pacientu signalizācijas sistēmu uz māsu posteņiem.

Šogad abās nodaļās veikts kosmētiskais remonts ar nelielu telpu pārplānojumu. Tagad pacientu ērtībai iegādātas jaunas pacientu gultas un skapīši. Kopējais finansējums - 71 tūkstoši eiro, no kuriem 23 tūkstoši iegūti no ERAF. Kopumā abu nodaļu atjaunošanas darbi tika veikti par 323 tūkstošiem eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)