Banner 980x90

Ventspils slimnīcā atklāts "Kurzemes acu centrs"

Trešdien, 10.decembrī, Ventspils slimnīcas Acu slimību nodaļā atklāts "Kurzemes acu centrs", pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv ziņo slimnīcas pārstāvji.

Lai paplašinātu Acu slimību nodaļas ambulatoro pacientu uzņemšanas apjomu, Ventspils slimnīcā tika izveidots otrs oftamologa kabinets ar atbilstošu aprīkojumu un ir piemērots cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Ventspils pašvaldība "Kurzemes acu centra" izveidē šogad ieguldījusi vairāk nekā 50 tūkstošus eiro, par kuriem iegādātas mūsdienīgas tehnoloģijas pacientu acu slimību diagnosticēšanai un ārstēšanai. Portatīvā ierīce spiediena mērīšanai ļauj acu ārstam izmērīt pacienta acu spiedienu daudz ātrāk un bez anestēzijas. Izmeklēšanas laiku ievērojami samazinās arī foropters, kura sastāvā ietilpst visas briļļu kastē atrodamās lēcas, kuras paātrināti var nomainīt izmeklējamās acs priekšā. "Kurzemes acu centra" oftamologi pacientus izmeklēs, izmantojot jaunu kompjuterizētu lensmetru.

Centra oftamologi – Aigars Brencēns un Gunta Vintere – jau pašlaik nedēļā var pieņemt par divdesmit pacientiem vairāk, un plānots, ka pacientu skaits nākotnē palielināsies. Nākotnē plānots "Kurzemes acu centram" piesaistīt arī trešo oftamologu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)