Banner 980x90

Ventspils slimnīca lūdz pacientus būt iecietīgus ierodoties traumpunktā

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" traumpunktā pēc palīdzības vēršas pacienti ar dažāda veida veselības problēmām. Tomēr Ventspils slimnīca lūdz pacientus būt iecietīgus un ņemt vērā, ka saskaņā ar līgumu, kas noslēgts ar Nacionālo veselības dienestu, traumpunktā tiek sniegta tikai diennakts neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Bergmane, atšķirībā no poliklīnikas vai slimnīcas reģistratūras, kur pacientus pieņem rindas kārtībā, uzņemšanas nodaļā personāls izvērtē palīdzības sniegšanas steidzamības pakāpi katram pacientam, saskaņā ar valstī noteiktajiem 4 steidzamības pakāpes līmeņiem. Līdz ar to neatliekamā medicīniskā palīdzība tiek sniegta vispirms pacientiem, kuriem stāvoklis ir pats smagākais.

Neatliekamā medicīniskā palīdzība vispirms tiek nodrošināta akūtajiem slimniekiem, kuri tiek atvesti ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes nosūtījumu vai ierodas ar ģimenes ārsta nosūtījumu neatliekamās palīdzības saņemšanai, vai ierodas paši saistībā ar akūtu saslimšanu, traumu. Tajā skaitā, traumatoloģiskie pacienti, kuri guvuši akūtu traumu pēdējo 24 stundu laikā.

Vēršoties traumpunktā pacientu sūdzības ir dažādas, bet bieži pacienti sūdzas par hroniskām sāpēm mugurā, citās ķermeņa daļās vai citām slimībām, kas nav ārstētas vai kurām ģimenes ārsts nav pievērsis nopietnu uzmanību. Ventspils slimnīca aicina pēc plānveida ambulatorās traumatoloģiskās palīdzības vērsties Ventspils poliklīnikā Raiņa ielā 6, tālr. 63622131; doktorātā "BINI" Lielajā prospektā 49, tālr. 63607727; doktorātā "Kronoss", Talsu ielā 39a, tālr. 6361171 vai pie sava ģimenes ārsta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)