Banner 980x90

Ventspils svētkos policija draudzējās ar mazajiem apmeklētājiem

1. un 2.augustā ikgadējos krāšņajos, allaž kupli apmeklētajos Ventspils pilsētas svētkos piedalījās arī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa, kā arī Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas darbinieki.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Valsts Policijas KRP priekšnieka palīdze Jolanta Knīse, dienas pasākumu laikā galvenā policistu uzmanība tika veltīta mazajiem svētku apmeklētājiem – viņi varēja kopā ar vecākiem un policistiem caur spēlēm un zīmējumiem uzzināt un atkārtot dažādus ar drošību saistītus jautājumus, aplūkot policijas automašīnas, kā arī sasveicināties, aprunāties un fotografēties ar policijas lieliskajiem inspektoriem – Bebru Bruno un Runci Rūdi. Abi policijas tēli devās arī svētku gājienā, ko pavadīja Ceļu policijas ekipāžas, bet vakarā kārtību un drošību uzraudzīja Kārtības policijas biroja Patruļdienesta rotas kolēģi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)