Banner 980x90

Ventspils Tehnikuma audzēkņi mācību ekskursijā apmeklēja "Stena Line" prāmi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Autors: Solvita Pleinica, Ventspils Tehnikuma sabiedrisko attiecību speciāliste

Ceturtdien, 18.februārī, Ventspils Tehnikuma audzēkņi – topošie kuģu pavāri (ESF KP 2015 grupa) un viesnīcu pakalpojumu speciālisti (ESF VPS 2015 grupa) devās uz Ventspils ostu – "Stena Line" prāmi, kur notika mācību ekskursija, kuras laikā ikvienam bija iespēja iepazīties ar prāmi, kuģa pavāra, stjuartu un istabeņu darba specifiku un aprīkojumu.

"Šī bija lieliska iespēja jauniešiem iepazīties ar savu izvēlēto profesiju, klātienē tikties ar kuģa kapteini un apkalpes speciālistiem, kuri pastāstīja par darba specifiku, nepieciešamajām prasmēm un zināšanām, lai profesionāli varētu pildīt savus darba pienākumus", tā ekskursijas mērķi raksturoja Ventspils Tehnikuma direktores vietniece praktisko mācību darbā Antra Gārbena.

Viņa arī uzsvēra, ka skolā jauniešiem tiek sniegtas zināšanas un prasmes, cenšoties parādīt to ciešo saikni ar praktisko darba pieredzi un darba vidi. Šādas mācību ekskursijas jauniešiem paplašina redzesloku, sniedz zināšanas un daudz patiesāku un plašāku priekšstatu par izvēlētās profesijas ikdienas darba apstākļiem un specifiku.

Gārbena atzīst, ka nozīmīgs ir arī skolotāju – profesionāļu atbalsts un iniciatīva šādu pasākumu organizēšanā. "Paldies skolotājai Intai Tomsonei un Sanitai Ziemelei par šīs mācību ekskursijas organizēšanu".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)