Banner 980x90

Ventspils tehnikums iekļausies starptautiskā profesionālās izglītības sadarbības tīklā

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

Ventspils pilsētas dome nolēmusi iestāties asociācijā "Xarxa FP", kuras izveidotajā profesionālās izglītības tīklā Ventspils tehnikuma audzēkņiem un pasniedzējiem būs iespēja iegūt ārvalstu mācību un prakses pieredzi ārvalstīs, aģentūra LETA uzzināja Ventspils pašvaldībā.

"Xarxa FP" tīklā sadarbojas 22 pilsētas no astoņām Eiropas valstīm, kas apvienojušās profesionālās izglītības mobilitātes un inovāciju veicināšanas nolūkā, izmantojot projektus, ko finansē Eiropas Komisijas "Erasmus+" fondi.

Iekļaujoties sadarbības tīklā, Ventspils tehnikumam būs iespēja nosūtīt un uzņemt skolēnus un pasniedzējus apmācībai un praksei dažādās nozarēs. Sadarbības tīklā pārstāvētas izglītības iestādes un darba devēji viesnīcu, elektronikas, mašīnbūves, tulkošanas, lauksaimniecības, ķīmijas, tekstilmateriālu, veselības aprūpes, audio un vizuālās mākslas u.c. nozarēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)