Banner 980x90

Ventspils Valsts 1.ģimnāzija parakstīja sadarbības līgumu ar Ventspils Augstskolu

Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ceturtdien, 25.augustā, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas direktore Pārsla Kopmane, Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis un Ventspils Augstskolas rektora vietas izpildītājs Kārlis Krēsliņš parakstīja sadarbības līgumu, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils pilsētas pašvaldībā.

Līgums paredz Ventspils Augstskolai un Ventspils Valsts 1.ģimnāzijai sadarboties nozares izglītības procesa nodrošināšanā, popularizēšanā un attīstības veicināšanā.

Ventspils Augstskola, sadarbojoties ar Ventspils Valsts 1.ģimnāziju, palīdzēs organizēt teorētiskās un praktiskās nodarbības skolēniem, tostarp nodarbības Ventspils Augstskolas laboratorijā. Augstskola piedāvās skolēniem arī tēmas datorzinātnēs, elektronikā, ekonomikā un biznesā zinātniski pētnieciskajiem projektiem, kā arī vadītājus tēmu izstrādes nodrošināšanai. Noslēdzot šo sadarbības līgumu, augstskola kopumā veicinās pedagoģisko sadarbību starp abām iestādēm, sadarbosies profesionālās orientācijas pasākumu organizēšanā un pedagoģiskā personāla izglītošanā. Turklāt, iepriekš saskaņojot ar Ventspils pilsētas domi un PSIA "Ventspils nekustamie īpašumi", Ventspils Augstskola iespēju robežās dienesta viesnīcā izmitinās pilsētā nedzīvojošos ģimnāzijas audzēkņus.

Līguma ietvaros Ventspils Valsts 1.ģimnāzija apņemas nodrošināt skolēnu dalību Ventspils Augstskolas organizētajās teorētiskajās un praktiskajās nodarbībās, kā arī nodrošināt skolēnu informēšanu par Ventspils Augstskolas organizētajām teorētiskajām un praktiskajām nodarbībām, un zinātniski pētniecisko projektu tēmām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)