Banner 980x90

Ventsplī notiks pianista Andreja Osokina un vijolnieces Minnas Pensolas meistarklases

Ventspils, 13.okt., LETA. Festivāla "Ventspils Kamermūzikas dienas" laikā 24.oktobrī Ventspilī notiks pianista Andreja Osokina un somu vijolnieces Minnas Pensolas meistarklases, aģentūru LETA informēja Ventspils Mūzikas vidusskolā.

Meistarklases notiks 24.oktobrī plkst.13 bijušajās Ventspils Jaunrades nama telpās, Lielā ielā 7. Tajās piedalīsies mūzikas skolu audzēkņi, bet vērot meistarklašu norisi aicināts ikviens interesents.

Osokins ir pasaules klases pianists, kurš regulāri uzstājas prestižākajās Eiropas koncertzālēs. Viņš piedalījies izcilu pasaules pianistu un pedagogu meistarklasēs.

Pensola plaši koncertē gan kā kamermūziķe, gan kā soliste, sadarbojoties ar tādiem diriģentiem kā Sakari Oramo, Olari Elts un Juha Kangass.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)