Banner 980x90

Vide.ecobaltia.lv – plašs vides apsaimniekošanas pakalpojumu klāsts

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tīrs gaiss, ūdens un sakopta zeme ir vajadzīgi ikvienam cilvēkam. Lai rūpniecība, celtniecība un cilvēka ikdienas aktivitātes nepiesārņotu apkārtējo vidi, nepieciešams nodrošināt efektīvu un ātru atkritumu izvešanu. Mūsdienās arvien lielāku popularitāti iegūst ekoloģiska atkritumu šķirošana un pārstrāde. Līdz ar to videi draudzīga utilizācija kļūst īpaši nozīmīga. Latvijā apkārtējai videi draudzīgu atkritumu apsaimniekošanu nodrošina uzņēmums "Eco Baltia vide". Rūpes par apkārtējo pasauli sākas Vide.ecobaltia.lv – ienāciet un iepazīstieties ar atbildīgas apsaimniekošanas priekšrocībām.

Pasūtiet apsaimniekošanas darbus Vide.ecobaltia.lv
Vides apsaimniekošanā īpaša nozīme ir kompleksai pieejai. "Eco Baltia vide" īsteno pilnu teritorijas uzkopšanas ciklu. Tas ietver atkritumu savākšanu, šķirošanu, izejvielu otrreizēju pārstrādi un vairumtirdzniecību. Tādējādi atkritumi nevis vienkārši tiek nogādāti no Jūsu teritorijas izgāztuvē, bet tiek samazināts to apjoms un kaitējums apkārtējai videi. Vide.ecobaltia.lv Jūs varat iegūt detalizētu informāciju par atkritumu apsaimniekošanu un pasūtīt atkritumu konteinerus savām mājām vai birojam.

Atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus var izmantot gan ikdienā, gan, piemēram, pēc remonta vai ģenerāltīrīšanas laikā. Uzņēmuma klienti ir
- privātpersonas;
- uzņēmumi;
- pašvaldības;
- valsts iestādes.

Katrai klientu kategorijai ir savas prasības pret atkritumu izvešanu, tāpēc vides uzkopšanas un apsaimniekošanas speciālisti piedāvā:
- sadzīves un šķiroto atkritumu izvešanu;
- būvgružu un lielgabarīta atkritumu apsaimniekošanu – atkritumi tiek izvesti konteineros, kas ļauj atbrīvoties no savu laiku nokalpojušām lietām: mēbelēm, matračiem, elektrotehnikas;
- sezonālus pakalpojumus: zāles pļaušanu, veco lapu savākšanu, jumtu un ielu tīrīšanu no sniega un lāstekām. Katrā situācijā tiek izmantota atbilstoša tehnika, kas ļauj sasniegt vislabāko rezultātu;
- ceļu un teritoriju uzkopšanu – efektīva tīrīšana tiek nodrošināta gan vasaras, gan ziemas sezonā.

Lai uzzinātu vairāk par teritorijas uzkopšanas metodēm, apmeklējiet uzņēmuma mājaslapu Vide.ecobaltia.lv. Tiešsaistē ir iespējams pieteikties pakalpojumam un apmaksāt e-rēķinu.

Tīras telpas produktīvākam darbam
Vide.ecobaltia.lv iespējams pasūtīt arī iekštelpu uzkopšanu. Apmācīta speciālistu komanda spēj ātri un kvalitatīvi nomazgāt un apstrādāt
- grīdas;
- logus;
- mīkstās mēbeles un paklājus.

Pakalpojumu klāstā ir arī dezinfekcija, deratizācija un dezinsekcija. "Eco Baltia vide" veic telpu uzkopšanu birojos, noliktavās, rūpniecības un tirdzniecības telpās, ražošanas cehos. Papildu informāciju par telpu uzkopšanu meklējiet Vide.ecobaltia.lv.

Uzticiet vides apsaimniekošanu profesionāļiem un padariet pasauli tīrāku! Ienāciet Vide.ecobaltia.lv, lai uzzinātu, kā pasūtīt kvalitatīvus uzkopšanas pakalpojumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)