Banner 980x90

Vietām Kurzemē un Vidzemē apledojuma dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi

Rīga, 22.janv., LETA. Apledojuma dēļ šorīt vietām Kurzemē un Vidzemē apgrūtināti braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, liecina VAS "Latvijas valsts ceļi" apkopotā informācija.

Braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem ir apgrūtināti Rīgas apvedceļa (A4) posmā no Baltezera līdz Saulkalnei un Ventspils šosejas posmā no Strazdes līdz Ventspilij.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Gulbenes, Kuldīgas, Liepājas, Limbažu, Talsu Tukuma, Valmieras, un Ventspils apkārtnē.

Autovadītāji tiek aicināti izvēlēties ceļu segumam un stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu, distanci un stilu, kā arī neaizmirst, ka ziemas laikā ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)