Banner 980x90

VRAA direktora amatam virza VID ģenerāldirektora vietnieku Undzēnu

Aigars Undzēns/ Foto: Edijs Pālens/ LETA
Aigars Undzēns/ Foto: Edijs Pālens/ LETA
Ar mērķi nodrošināt labas pārvaldības principu ievērošanu valsts pārvaldes darbībā, un izvērtējot vairākus kandidātus, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) šobrīd vakantajam Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) direktora amatam nolēmusi virzīt Valsts ieņēmumu dienesta ģenerāldirektora vietnieku Aigaru Undzēnu, pilsētas informācijas portālu tīkls Pilseta24.lv uzzināja VARAM.

A.Undzēnam ir Latvijas Universitātes sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnēs un  vairāk kā trīs gadu pieredze ļoti lielu struktūrvienību vadībā Valsts ieņēmumu dienestā. Viņš 2014.gadā apbalvots ar Valsts ieņēmumu dienesta 3.pakāpes goda zīmi par godprātīgu darbu, sniedzot ieguldījumu Valsts ieņēmumu dienesta attīstībā, kā arī 2008.gadā apbalvots ar Finanšu ministrijas Goda rakstu par ilggadīgu, teicamu, godprātīgu darbu un līdzdalību finanšu nozares politikas īstenošanā.

VARAM ieskatā A.Undzēna kvalifikācija, vairāk nekā 20 gadu pieredze valsts pārvaldē, izpratne informācijas tehnoloģiju vadības jomā, profesionālā pieredze un kompetences atbilst sekmīgai VRAA direktora amata pienākumu pildīšanai.

VRAA direktora pienākumi ir saistīti ar iestādei deleģēto stratēģisko mērķu un uzdevumu izpildes nodrošināšanu un tās stratēģisko attīstību, īstenojot atbalsta pasākumus līdzsvarotai valsts reģionālajai attīstībai, nodrošinot normatīvajos aktos deleģēto valsts un citu finanšu instrumentu ieviešanu, valsts un pašvaldību elektroniskās pārvaldes attīstību, analītisko darbību, kā arī administratīvo atbalstu starptautisko programmu sekretariātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)