Banner 980x90

Zatlers: Pēc vēlēšanām būs jāizveido pēc iespējas stabilāka valdība

Pēc vēlēšanām būs jāizveido pēc iespējas stabilāka valdība, šodien pēc nobalsošanas 10.Saeimas vēlēšanās žurnālistiem sacīja Valsts prezidents Valdis Zatlers.
Atbildot uz žurnālistu jautājumu, kad Valsts prezidents varētu aicināt kādu personu veidot nākamo Ministru kabinetu, Zatlers atbildēja, ka pieredze rāda, ka pirmās dienas pēc vēlēšanu rezultātu paziņošanas ir liela eiforija. Lai noplok šī eiforijas sajūta, tad politiķi sāks domāt un runāt par valdības veidošanu, atzina Valsts prezidents.

Zatlers arī domā, ka nevajag neko sasteigt. Satversme dod pietiekami daudz laika, lai neko nesasteigtu, atzina Zatlers, norādot, ka nākamā valdība jāizveido pēc iespējas stabilāka.

Saskaņā ar Satversmi Latvijā Ministru kabinetu veido persona, kuru uz to aicina Valsts prezidents.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, vai bija viegli izdarīt izvēli šajās vēlēšanās, Zatlers atzina, ka vienmēr ir piedalījies visās vēlēšanās, lai arī cik grūta būtu izvēle.

Zatlers mudināja visus pilsoņus iet balsot. Valsts prezidents arī prasīja sanākušajiem žurnālistiem, vai viņi ir nobalsojuši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)