Banner 980x90

ZRS Dzemdību nodaļas vecmāte Diāna Zaļepska ieguvusi titulu "Gada vecmāte"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" (ZRS) sirsnīgi sveic Dzemdību nodaļas vecmāti Diānu Zaļepsku, kas ieguvusi titulu "Gada vecmāte" žurnāla "Mans Mazais" rīkotajā konkursā.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Bergmane, konkursa ietvaros ikviena māmiņa tika aicināta nominēt savu vecmāti, dalīties stāstā par savu pozitīvo dzemdību pieredzi. Apkopojot iesūtītās vēstules, tika nominētas 10 vecmātes no dažādām Latvijas pilsētām, tostarp SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" vecmāte Diāna Zaļepska.

Konkursa noslēguma pasākumā vecmātēm bija iespēja tikties ar psihoterapeiti Diānu Zandi un piedalīties diskusijā "Mīti par dzemdībām."

Zaļepska atzīst, ka titula "Gada vecmāte" iegūšana bijusi liels pārsteigums. Vecmāte nebija gaidījusi, ka cilvēki tik aktīvi rakstīs un balsos, kas, protams, ir ļoti patīkami. Zaļepska stāsta, ka par visām desmit izvirzītajām vecmātēm žurnāls "Mans Mazais" saņēma ļoti jaukas vēstules.

Īpašu pārsteigumu Zaļepskai sagādāja žurnāla "Mans Mazais" redaktore, kura uz apbalvošanas pasākumu bija uzaicinājusi ģimeni, kura rakstīja vēstuli un izvirzīja Zaļepsku konkursam. Vecmāte atzīst, ka bijis ļoti patīkami satikt cilvēkus klātienē un dzirdēt pateicības vārdus.

Uz jautājumu kā Zaļepska pieņēmusi lēmumu kļūt par vecmāti, viņa atbild, ka sākumā nav bijusi pārliecināta kādu profesiju izvēlēties. Liela loma bijusi vecmāmiņas pozitīvajam stāstam par viņas vecmāti, kas mudinājis Zaļepsku izvēlēties šo profesiju. Liels atbalsts Zaļepskai vienmēr bijuši kolēģi. Paveicies gan mācību procesā ar atsaucīgiem speciālistiem, gan, uzsākot darba gaitas, Ventspilī ar atsaucīgu kolektīvu. Medicīnā svarīgākais ir komandas darbs, uzsver vecmāte.

Diāna Zaļepska Ventspils slimnīcā strādā kopš 1984.gada un regulāri saņem daudzu māmiņu pozitīvās atsauksmes par sirsnību un profesionalitāti. Tāpat Zaļepska 2014.gadā saņēmusi Ventspils pilsētas domes apbalvojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)