Banner 980x90

ZRS rīkos Veselības dienas pasākumu par nieru veselību un diabētu

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Ceturtdien, 14.aprīlī, plkst.18.00 SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" un SIA "Ventspils poliklīnika" aicina ikvienu interesentu apmeklēt informatīvu un izglītojošu pasākumu par nieru veselību un diabētu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Grinberga, lekcija notiks SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" konferenču zālē, ieeja no Vasarnīcu ielas, un uz to var ierasties ikviens interesents. Pasākuma laikā SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Hemodialīzes nodaļas vadītāja, nefroloģe Dr.Linda Mičule pastāstīs par to, kā saglabāt nieru veselību, kādi ir veselīga uztura pamatprincipi pacientiem ar hronisku nieru mazspēju un par nieru aizstājterapijas iespējām. Savukārt SIA "Ventspils poliklīnika" ģimenes ārste Ērika Sprudzāne demonstrēs videomateriālu par cukura diabētu. Tajā varēs uzzināt, kas ir cukura diabēts, kā to atpazīt, un kādas sekas organismā rodas, ja tiek ignorēti slimības simptomi un cukura diabēts netiek ārstēts. Tāpat ārste pastāstīs par dažādām profilaktiskām veselības pārbaudēm, kuras nepieciešams veikt, lai savlaicīgi atklātu iespējamu saslimšanu.

Lai tikšanās izvērstos pēc iespējas saturīga, aicinām līdz pirmdienai, 11.aprīlim, iesūtīt interesējošos jautājumus, kas saistīti ar nieru veselību un diabētu, uz e-pasta adresi: info.slimnica@ventspils.lv ar norādi – veselības diena.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)