Banner 980x90

6 idejas, kā ģimeniski un aktīvi atzīmēt skolas gada sākšanos

Septembris ir īpašs mēnesis ikvienā ģimenē, kur aug skolas vecuma bērni. Septembrī visai ģimenei pēc vasaras atkal jāpierod pie režīma, kur ir gan agrā celšanās, gan pulciņi, gan mājasdarbi. Ar septembri sākas ne tikai rudens, bet arī iesākas kārtējais skolas gads.

Zinību diena ir svētki, ko vērts atzīmēt, noorganizējot bērniem kaut ko īpašu – aktīvu un atraktīvu. Vislabāk, ja tās ir aktivitātes visai ģimenei. Piedāvājam iepazīties ar dažām idejām, kas apkopotas no "Lieliska Dāvana" sadarbības partneru pakalpojumu klāsta. 6 idejas, kā ģimeniski un aktīvi atzīmēt skolas gada sākumu.

SPA centra apmeklējums visai ģimenei
Ūdens atrakciju un SPA centrā sev tīkamas nodarbes atradīs gan vecāki, gan bērni. Ūdens atrakcijas bērniem vienmēr ir pa prātam, viņi var izmantot slīdkalniņus, īpaši pielāgotus baseinus. Vecākiem patiks džakuzi, pirtis un citi relaksējoši SPA pakalpojumi. Atpūta ūdenī sniegs gan relaksāciju, gan enerģiju jaunajam darba un skolas cēlienam. Izvēloties ģimenes biļeti, SPA un ūdens atrakciju centri parasti piedāvā arī izdevīgākas cenas.

Piedzīvojums "Laimas šokolādes muzejā"


Kopā ar bērniem varat izbaudīt ceļojumu šokolādes pasaulē. Ekskursijas laikā var uzzināt interesantus faktus no vēstures, nobaudīt karstās šokolādes dzērienus, pašiem izgatavot savu šokolādes tāfelīti un piedalīties konfekšu izgatavošanas darbnīcā. Ekskursija ilgs apmēram 2 stundas.

Izklaides batutu parkā "Jump Space"
Bērni noteikti būs priecīgi par jautru un aktīvu dienu batutu parkā "Jump Space". Tas ir pirmais iekštelpu batutu parks Latvijā, tā platība ir 1600 kvadrātmetri. "Jump Space" batuti ir lieliska izklaides vieta, kas patīk visa vecuma bērniem, tāpēc būs laba izvēle ģimeniskai atpūtai. "Jump Space" teritorijā ir ne tikai batuti, bet arī alpīnisma siena, porolonu baseins un triku veikšanas platforma.

Atpūta kamieļu parkā "Rakši"

Kamieļu parks "Rakši" atrodas netālu no Cēsīm. Tā ir lieliska vieta, kur doties kopā bērniem, lai izbaudītu dabu, svaigu gaisu un dzīvnieku kompāniju. Parks ir kā eksotiska dabas oāze, kur var apskatīt, samīļot un pabarot ne tikai kamieļus, bet arī lamas, alpakas un daudzus citus dzīvniekus. Apmeklējumā būs iekļauta ekskursija gida pavadībā, mazākie bērni varēs izmantot elektroautomašīnas, ir pieejams spilvenbatuts un piknika vieta. Ja jūsu bērniem patīk atpūta brīvā dabā, tad šī būs piemērota vieta, kur doties, atzīmējot skolas sākšanos.

Aizraujoša ekskursija Karameļu darbnīcā
Bērni un karameles – vai gan var būt vēl ideālāka kombinācija? Vecāki var iepriecināt savas atvases, aizvedot uz Karameļu darbnīcu, kas atrodas Jelgavā. Varat doties apskatīt šo skaisto pilsētu un pie reizes apmeklēt arī Karameļu darbnīcu, kur var ielūkoties karameļu tapšanas procesā, piedalīties degustācijās, iejusties karameļu meistara ādā un pat izgatavot savu īpašo karameli.

Aktivitātes šķēršļu parkā "Tarzāns"
Tiem, kuri dod priekšroku aktīvām brīvdienām un nebaidās arī no asākām izjūtām, dažādus piedzīvojumus piedāvās šķēršļu parks "Tarzāns", kas atrodas Siguldā. Parkā pieejamas gan vieglākas trases un atrakcijas mazākajiem, kā arī nopietnāki izaicinājumi pusaudžiem un pieaugušajiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)