Banner 980x90

Čakša atzinīgi novērtējusi Ventspils slimnīcai piešķirtā finansējuma ieguldīšanu cilvēkresursos un tehnoloģijās

Anda Čakša/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Anda Čakša/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Veselības ministre Anda Čakša, darba vizītē apmeklējot Ventspili, atzinīgi novērtējusi Ziemeļkurzemes reģionālajai slimnīcai piešķirtā finansējuma ieguldīšanu cilvēkresursos un tehnoloģijās, aģentūru LETA informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Bergmane.

Čakša līdz šim viesojusies jau vairākās reģionālās un universitātes slimnīcās, pievēršot uzmanību tam, kāda ir attieksme pret pacientu, kā tiek orientēta medicīnas pakalpojumu sniegšana pacientam un kādi ir slimnīcas kvalitātes radītāji - proti, cik ātri pacients atlabst slimnīcā un cik ātri saņem nepieciešamos izmeklējumus.

Ministre atzinusi, ka vizīte Ventspils slimnīcā bijusi vērtīga, jo izdevies pārliecināties par produktīvi organizēto darbu. Ministri priecējot tas, ka slimnīcai piešķirtais finansējums ticis ieguldīts cilvēkresursos un tehnoloģijās, kas būtiski palīdz pacientiem. Čakša uzsvērusi, ka augsti vērtē slimnīcas, kurās tiek domāts par pacientiem, un pozitīvi novērtējusi arī to, ka Ventspils slimnīcai ir skaidra nākotnes vīzija, ko tā pakāpeniski cenšas realizēt.

Čakša Ventspilī viesojās piektdien, 19.augustā. Vizītes sākumā viņa apmeklēja Ventspils poliklīniku, kur iepazinās ar ģimenes ārstu prakses vietām un ārstiem speciālistiem, kuri nodrošina primāro veselības aprūpi Ventspils iedzīvotājiem.

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā ministre iepazinās ar Ventspils slimnīcas infrastruktūru un darbību, kā arī tikās ar Ventspils pilsētas domes, SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca", slimnīcas nodaļu vadītāju un pašvaldības SIA "Ventspils poliklīnika" vadību.

Vizītes laikā ministre iepazinās ar Ventspils slimnīcas endoskopijas kabineta un diagnostikas, hemodialīzes, bērnu, dzemdību, neiroloģijas, rehabilitācijas un reanimācijas nodaļu, kā arī ķirurģijas nodaļas un operāciju bloka darbu. Vizītes laikā tika apspriesti jautājumi, kas saistīti ar slimnīcas sniegtajiem diagnostikas un ārstniecības pakalpojumiem, ārstēšanas kvalitātes vadību un slimnīcas reģionālo nozīmi. Tika apspriesti jautājumi arī par slimnīcas infrastruktūras attīstību un iecerēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)