Banner 980x90

Februārī Ventspilī notiks izsole bērnu atrakciju nomas punkta izvietošanai Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā "Fantāzija"

Rīga, 23.janv., LETA. Februārī Ventspilī notiks Bērnu pilsētiņas un bērnu parka "Fantāzija" bērnu atrakciju nomas punkta izvietošanas izsole, aģentūru LETA informēja "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Izsoles uzvarētāji iegūs teritorijas nomas tiesības uz trīs gadiem, uz kā nomnieks varēs izvietot bērnu atrakciju nomas punktu, piemēram, batutus.

Izsole par tirdzniecības vietu nomas tiesībām Ventspils pilsētas Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā "Fantāzija" notiks 14.februārī plkst.14 Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" trešā stāva zālē.

Izsolē var piedalīties jebkura fiziska vai juridiska persona, kas līdz 12.februārim pieteiksies, iesniedzot izsoles nolikumā norādītos dokumentus Ventspils pilsētas pašvaldības iestādē "Komunālā pārvalde".

Izsole notiks mutiski ar augšupejošu soli, kur katrs dalībnieks paceļ savu reģistrācijas kartīti ar numuru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)