Banner 980x90

Idejas, kā palutinātu sevi un mīļoto cilvēku ar kopā pavadītu laiku Ziemassvētku brīvdienās

Decembris ir viens traks mēnesis, kad ir spriedze gan darbā, gan mājās, jo tik daudz kas jāpaspēj līdz svētkiem un gadumijai. Tāpēc ir īstais brīdis ieplānot Ziemassvētku brīvdienās nesteidzīgu atpūtu kopā ar savu mīļoto cilvēku, lai kaut nedaudz atsvērtu steigu un stresu, kas bijis pēdējā laikā, kad, iespējams, nav sanācis pabūt kopā tik daudz, cik gribētos. Kopīga atpūta būs lieliska Ziemassvētku dāvana diviem – pašiem sev! 

• Atpūta ūdens relaksācijas centrā
Jauka Ziemassvētku dāvana diviem būs nesteidzīga atpūta ūdens relaksācijas centrā. Ūdens ir lielisks relaksētājs, tas mazina spriedzi un palīdz uzlabot veselību. Varēsiet pasēdēt džakuzi, nopeldēties baseinā, izmēģināt dažādas pirtis un saunas. Protams, arī palutināt sevi ar kādu gardu kokteili. To visu varēsiet baudīt divatā. Ziemā, kad ārā ir auksts un tumšs, ūdens relaksācijas centrs ir ļoti laba vieta randiņam, tas noteikti uzlabos noskaņojumu.

• SPA procedūras diviem
Tāpat labas Ziemassvētku dāvanas diviem ir dažādas SPA procedūras pārim – masāžas, ietīšanās, īpašas vannas utt. SPA centri piedāvā atsevišķu pakalpojumu kategoriju, kas paredzēta pārim. Procedūras laikā ir īpaši romantiska gaisotne, kā arī visu laiku abi esat kopā. Personāls ir it kā klātesošs un paveic savu darbu, bet izdara to delikāti un nemanāmi, lai pārim ir šī divvientulības noskaņa. Šāda procedūra var būt lielisks ievads īpaši romantiskam vakaram. 

SPA pakalpojumus un citas Ziemassvētku dāvanas diviem un arī sev pašiem varat plašā klāstā izvēlēties un iegādāties dāvanu interneta veikalā "Lieliska Dāvana": https://www.lieliskadavana.lv/ziemassvetku-davanas/ziemassvetku-davanas-diviem

• Romantiska atpūta viesnīcā
Klasiska vērtība divvientulības izbaudīšanai jebkurā gadalaikā noteikti ir viesnīca. Uzdāviniet sev netraucētu atpūtu skaistā viesnīcas numuriņā, kur būs padomāts par visām ērtībām, par brokastīm gultā. Varēsiet netraucēti pavadīt laiku kopā, izrunāties, veltīt viens otram uzmanību un kaut uz mirkli izrauties no ikdienas rutīnas un pienākumiem. Tas dos pozitīvas enerģijas lādiņu, lai atkal ar jaunu jaudu mestos dzīves mutulī.

• Vakariņas izsmalcinātā restorānā
Ja nevarat divatā izrauties no ikdienas uz visu dienu un arī nakti, tad kaut vai ieplānojiet gada nogalē sev romantiskas vakariņas restorānā. Kaut vai dažas stundas, ko tur pavadīsiet, jau būs brīnišķīgs mirklis kopā, sarunās, nedalītā uzmanībā. Jā, ikdiena, pienākumi, darbi un bērni – tas viss ir lieliski un tāda ir dzīve. Bet pārim ir vajadzīgi šie mazie mirkļi kopā, kad stiprināt attiecības, atbalstīt vienam otru un gūt enerģiju jauniem darbiem un panākumiem. Izbaudiet gardu maltīti un nosviniet savu kopābūšanu.

• Kino apmeklējums divatā
Ja neesat smalku restorānu cienītāji, tad varat uz pāris stundām svētku brīvdienās aizlavīties vieni paši uz kino. Kad jūs pēdējo reizi skatījāties to filmu, ko gribat, nevis to, kuru vēlas redzēt bērni? Kopīga filmas skatīšanās būs aizraujoša, tas būs temats sarunām un iedvesmai. Paņemiet tradicionālos kino našķus un bez sirdsapziņas pārmetumiem izbaudiet pāris stundas ērtajos kino sēdekļos, skatoties aizraujošu filmu tieši jūsu gaumē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)