Banner 980x90

Izsludina iepirkumu par šķeldas piegādi nākamajai apkures sezonai Ventspilī

Rīga, 18.jūn., LETA. Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" līdz 28.jūnijam aicina uzņēmumus pieteikties iepirkumā par koksnes biomasas jeb šķeldas piegādi nākamajai apkures sezonai, aģentūru LETA informēja "Ventspils siltuma" sabiedrisko attiecību speciāliste Daiga Altenburga.

Divu katlumāju Brīvības ielā 38 un Pērkoņu ielā 21 darbības nodrošināšanai nākamajā apkures sezonā, laikā no 2019.gada 1.oktobra līdz 2020.gada 30.septembrim, uzņēmumam nepieciešami 99 000 kubikmetri šķeldas, paredzot, ka šķeldas piegādes apjoms var svārstīties 15% robežās. Šķeldas piegādātāja izvēles kritērijs būs visizdevīgākais piedāvājums ar zemāko cenu.

Pretendentu piedāvājumi iesniedzami līdz 2019.gada 28.jūnijam.

Jau ziņots, ka pagājušajā apkures sezonā uzņēmumam "Ventspils siltums" šķeldu piegādāja SIA "Bērzi Plus", bet par atbilstošāko akmeņogļu piegādātāju konkursā tika izvēlēta SIA "Akvarius". Savukārt kokskaidu granulas lokālajām katlumājām Fabrikas ielā 2a, Pļavas ielā 27, Pērkoņu ielā 21 un Karlīnes ielā 40 pagājušajā apkures sezonā nodrošināja SIA "Kurzemes granulas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)