Banner 980x90

"Kurekss" reģistrējusi komercķīlu ar 2,562 miljonu eiro nodrošinātā prasījuma maksimālo summu

Rīga, 11.janv., LETA. Ventspils novada kokzāģētava "Kurekss" reģistrējusi jaunu komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 2,562 miljoni eiro, liecina "Lursoft" informācija.

Komercķīlas ņēmējs ir "Swedbank" un tā nodrošina aizdevuma līgumu. Komercķīlas priekšmets ir katlumāja ar 10 megavatu jaudu un apsaite, kas atradīsies "Kurekss" juridiskajā adresē Ventspils novada Tārgales pagasta "Graudupos".

Attiecīgā komercķīla reģistrēta ceturtdien, 10.janvārī, un tā ir otra uzņēmumam šobrīd aktuālā komercķīla.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka 2017.gadā "Kurekss" strādāja ar 48,754 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,6 reizes un bija 4,244 miljoni eiro.

"Kurekss" ir reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 20 miljoni eiro. "Kurekss" īpašnieki vienādās daļās ir Arnis Apsītis un Jānis Apsītis. "Kurekss" viena no lielākajām zāģētavām Latvijā. Tās darbības profils ir dažāda veida profilētu, ēvelētu materiālu, dēļu, terašu, žogu un dārzu elementu, kā arī taras sagatavju ražošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)