Banner 980x90

Latvijā ražoti matrači plašā sortimentā no Erti.lv

Laba miega pamatnosacījumos ietilpst vairāki elementi, kurus varam ietekmēt – izvēdināta telpa, piemērota gultasveļa un ērts matracis. Pareizā matrača izvēle ietekmē to, cik atpūties, možs un izgulējies cilvēks pamostas pēc naktsmiera. Erti.lv klāstā ir Latvijā ražoti matrači, kuru starpā savējo atradīs katrs – savai gaumei, vajadzībām un finansēm piemērotu. Matraču kvalitāti nodrošina vietēji iegūti izejmateriāli, kas rūpējas par matrača gaisa caurlaidību, mikroklimatu un ergonomiskajām īpašībām.

Erti.lv gādā par klientu apmierinātību un klāstā piedāvā vairākus matraču veidus, katram no tiem ir savas īpašas kvalitātes: bērnu matrači, bezatsperu matrači, Bonnell matrači, Comfort matrači, Ekonom matrači, Pocket un Multi Pocket matrači. Visi matrači ir pieejami dažādos izmēros, kuri iederēsies visās standarta gultās. Erti.lv piedāvā arī izgatavot matraci pēc individuāliem parametriem. Matrači ir pieejami gan vienkāršās versijās ar vienu vai diviem pildījuma slāņiem, gan arī ekskluzīvās versijās, kur bez atsperu sistēmas ir arī putu slānis īpaši ērtai gulēšanai. Visi matrači pieejami ar kokvilnas pārvalku, kuru vienkārši noņemt un izmazgāt.

Erti.lv produkciju viegli un pārskatāmi aplūkot interneta veikalā (https://www.erti.lv/). Te pieejams katra matrača apraksts – gan sastāvs, gan arī specifikācijas. Erti.lv izceļas ar to, ka klientiem piedāvā ne tikai plašu matraču izvēli, bet arī to cenu kategoriju spektru. Lai arī kāds būtu pircēja budžets, Erti.lv piemeklēs matraci visām vajadzībām. Veikala darbinieki ir profesionāļi, kas gatavi sniegt konsultācijas gan par matrača izvēli, gan to sastāvu. 

Matrači, kurus klienti visbiežāk izvēlas, ir tieši tie, kuriem ir ortopēdiskas īpašības. Tie ir piemēroti gan tiem, kas profilaktiski rūpējas par sava mugurkaula veselību, gan arī tiem, kuriem nepieciešams īpašs atbalsts konkrētas diagnozes dēļ. Ortopēdiskie matrači lieliski samazina slodzi uz mugurkaulu, tie uzlabo asinsriti un palīdz ķermenim saglabāt pareizo pozu miegā. Šādi matrači der visiem – sākot ar zīdaiņiem un beidzot ar senioriem.

Īpaši jāpievērš uzmanība lieliskajām atlaidēm, kas pieejamas Erti.lv veikala produkcijai. Tās ļauj iegādāties ilgtermiņa augstas kvalitātes preci par īpaši izdevīgu cenu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)