Banner 980x90

Nedēļas izskaņā Jūrkalnē notiks piektais Ventspils novada senioru saiets

Rīga, 25.sept., LETA. Svētdien, 30.septembrī, Jūrkalnē notiks piektais Ventspils novada senioru saiets, aģentūru LETA informēja Ventspils novada pašvaldības pārstāve Marlena Zvaigzne.

Šajā dienā plkst.12 tautas namā seniori būs aicināti uz semināru par dabiskas redzes atjaunošanu "Beidz skatīties, sāc redzēt!". Dabiskās redzes skolotāja Vija Buša stāstīs, kas ir dabiskās redzes atjaunošana un kā katrs pats var uzlabot savu redzi, būs arī praktiski ieteikumi un vingrinājumi.

Pēc semināra interesenti varēs apskatīt Jūrkalnes "Vētru muzeju", bet pasākuma otrā daļa notiks viesu namā "Imantas", kur uzstāsies Alsungas folkloras kopas "Suitu vīri" dalībnieki.

Piekto Ventspils novada senioru saietu rīko novada Senioru padome sadarbībā ar Ventspils novada pašvaldību un Jūrkalnes tautas nama vadītāju Kristīni Skrulli. Uz pasākumu aicināti seniori no visiem Ventspils novada pagastiem, vairāki pārstāvji no katra, lai pēc tam par redzēto un dzirdēto pavēstītu citiem saviem vienaudžiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)