Banner 980x90

Notiks pirmais Ventspils novada senioru saiets

Trešdien, 29.oktobrī, plkst.11, Vārves pagasta Ventavā notiks pirmais Ventspils novada senioru saiets. Katru pagastu pārstāves trīs četri seniori, pilsētas informācijas portālam Ventpils24.lv ziņo novada pašvaldības pārstāve Marlena Zvaigzne.

Saieta mērķis ir Ventspils novada senioru darbības popularizēšana, priekšlikumu sagatavošana 2015. gada budžetam un zināšanu sniegšana par senioru svētku organizēšanu.

Pasākumu atklās Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, Vārves pagasta pārvaldniece Gunita Ansone un Senioru padomes priekšsēdētāja Māra Kraule. Novada seniorus sveiks bērnu centra "Tīne" un amatierteātra "Vārava" pārstāvji, paredzēta tikšanas ar Neredzīgo biedrības Ventspils teritoriālās organizācijas, Ventspils novada sieviešu biedrības "Spārni" un Ventspils novada politiski represēto apvienības aktīvistiem. Vārves pagasta senioru kluba "Vīgriezes" vadītāja Viktorija Rebuka ziņos par senioru aktivitātēm novadā, savukārt Pašvaldību mācību centra lektores Ginta Rukmane un Rita Reliņa vadīs praktisku nodarbību "Svētki senioriem".

Šopavasar izveidotajā Ventspils novada Senioru apvienībā pārstāvēti visi pagasti. Vasarā padomes pārstāvji piedalījās pieredzes apmaiņas braucienā uz Priekuli un Snēpeli, Kurzemes pensionāru un invalīdu organizāciju pārstāvju draudzības pasākumā "Mirklis no mūsu ikdienas" Stendē un iesaistījās senioru sporta spēlēs Zūrās.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)