Banner 980x90

PII "Rūķītis" un citos bērnudārzos aktīvi noris remontdarbi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā ierasts, vasarā izglītības iestādēs aktīvi norisinās remontdarbi. Arī šis gads nav izņēmums un rosība notiek gan vispārējās, gan interešu, kā arī pirmsskolas izglītības iestādēs. Ievērojami remontdarbi šobrīd rit pirmsskolas izglītības iestādē "Rūķītis".

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Izglītības pārvaldes Sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Rūde, 1.jūnijā uzsākti un jūlija beigās noslēgsies pirmsskolas izglītības iestādes "Rūķītis" 8. un 10.grupas telpu remontdarbi, virtuves telpu vēdināšanas sistēmas atjaunošanas darbi, kā arī pārejas starp korpusiem un 1.stāva gaiteņa remonts. Jūlija sākumā uzsākti darbi arī pie iestādes teritorijas labiekārtojuma būvdarbu 1.kārtas, kā rezultātā tiks atjaunoti abi iestādes iekšpagalmi, vienlaicīgi izbūvējot apgaismojumu gar gājēju celiņiem. Pirmsskolas izglītības iestādē "Rūķītis" gan iekštelpu remontdarbi, gan teritorijas labiekārtojums tiks veikts kopumā par 127 720 eiro.

Protams, šī nav vienīgā pirmsskolas izglītības iestāde, kurā tiek veikti remontdarbi. Jau informējām, ka šajā vasarā grupu telpas tiks remontētas arī citās pirmsskolas izglītības iestādēs – PII "Margrietiņa" (1.grupa), PII "Saulīte" (7.grupa), PII "Eglīte" (9.grupa), PII "Pasaka" (3.grupa), PII "Varavīksne" (4.grupa), PII "Vāverīte" (10.grupa) un PII "Zvaigznīte" (1.grupa). Kopumā visu 9 grupu telpu remonts, ieskaitot PII "Rūķītis" 2 grupas, tiks veikts 173 648 eiro apmērā.

Jāpiebilst, ka pirmsskolas izglītības iestādēs norisināsies arī vēl citi remontdarbi: PII "Margrietiņa" virtuves telpu remonts un vēdināšanas sistēmas pārbūve, PII "Saulīte" 4.grupas ģērbtuves un tualešu telpu remonts, un 6 rotaļu nojumju atjaunošana, PII "Zvaigznīte" 10.grupas ģērbtuves un tualešu telpu remonts, kā arī PII "Vāverīte" sporta zāles palīgtelpas remonts.

Visi iepriekšminētie remontdarbi tiks veikti ar Ventspils pilsētas pašvaldības finansējumu, kopumā pirmsskolas izglītības iestāžu remontdarbiem atvēlot 323 716 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)