Banner 980x90

"Ventspils reisa" valdes priekšsēdētāja amatam atkārtoti virza Arturu Lieģi

Foto: Ventspils24.lv
Foto: Ventspils24.lv
Pasažieru pārvadāšanas uzņēmuma "Ventspils reiss" valdes priekšsēdētāja amatam atkārtoti izvirzīts līdzšinējais uzņēmuma vadītājs Arturs Lieģis, aģentūra LETA uzzināja Ventspils pilsētas domes Pilsētas mārketinga nodaļā.

Saistībā ar pašvaldības SIA "Ventspils reiss" valdes priekšsēdētāja pilnvaru termiņa beigām Ventspils pilsētas dome nolēmusi Lieģi izvirzīt atkārtotai ievēlēšanai šajā amatā nākamajam pilnvaru termiņam. Lai nodrošinātu efektīvu uzņēmuma pārvaldību, ir izvērtēts Lieģa iepriekšējā pilnvaru termiņā paveiktais un apzināta viņa vīzija un mērķi saistībā ar uzņēmuma saimnieciskās darbības vadības jautājumu risināšanu un attīstību.

Lieģis ir ieguvis atbilstošu augstāko juridisko izglītību Latvijas Universitātē, kā arī uzkrājis profesionālo pieredzi pasažieru pārvadātāju nozarē un vadošos amatos.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)