Banner 980x90

Sabiedriskajai apspriešanai nodod Ventspils pilsētas attīstības programmas aktualizēto redakciju

Rīga, 26.sept., LETA. Otrdien, 2.oktobrī, Ventspilī notiks sabiedriskās apspriešanas sapulce par paredzētajiem grozījumiem Ventspils pilsētas attīstības programmā, aģentūru LETA informēja Ventspils domes Pilsētas mārketinga nodaļā.

Sabiedriskajā apspriešanā, kas notiks plkst.17 Ventspils Galvenajā bibliotēkā, tajā aicināts piedalīties ikviens Ventspils pilsētas iedzīvotājs, uzņēmējs un sabiedrisko organizāciju pārstāvis, lai izteiktu priekšlikumus par piedāvātajiem grozījumiem.

Attīstības plānošanas dokumenta "Ventspils pilsētas attīstības programma 2014.-2020.gadam" aktualizācijā iekļauti 49 priekšlikumi - jauni rādītāji, uzdevumi, pasākumi un precizētas redakcijas esošiem uzdevumiem un pasākumiem, kā arī apkopoti vai izslēgti atsevišķi aktualitāti zaudējuši pasākumi.

Kopumā publiskā apspriešana ilgs līdz 8.oktobrim. Viedokli un priekšlikumus iespējams izteikt elektroniski, iesūtot Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļai e-pastā "ekonomika@ventspils.lv". rakstiski, nododot tos klātienē Ekonomikas nodaļā, piedaloties sabiedriskajā apspriedē.

Pēc publiskās apspriešanas tiks sagatavots pārskats par saņemtajiem, atbalstītajiem un neatbalstītajiem priekšlikumiem. Priekšlikumi tiks izvērtēti atbilstoši spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un institūciju sniegtajiem nosacījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)