Banner 980x90

Ventspilī izsludināts skaistāko dārzu konkurss

Rīga, 18.jūn., LETA. Ventspils pašvaldības iestāde "Komunālā pārvalde" ir izsludinājusi konkursu "Pilsētas rota 2019", kurā aicināts piedalīties skaistāko dārzu īpašnieki, aģentūru LETA informēja iestādes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Šogad konkurss "Pilsētas rota 2019" norisināsies līdz 5.augustam. Individuālo dzīvojamo māju īpašnieku pieteikšanās konkursam "Pilsētas rota 2019" būs iespējama līdz šā gada 12.jūlijam, teica Znotiņa.

Konkursa mērķis ir apzināt Ventspils skaistākās un kvalitatīvāk iekārtotās individuālo dzīvojamo ēku teritorijas, popularizējot koptus, mūsdienīgus vai tradicionālus vides raksturam atbilstošus dārzu veidošanas principus, veicinot ventspilnieku vēlmi piedalīties pilsētas ainavas uzturēšanā un sakopšanā.

Žūrijas komisija, kurā ietilpst deviņi dažādu nozaru pārstāvji, vērtēs individuālo dzīvojamo māju teritorijas Ventspilī, kuras būs pieteikuši šo teritoriju īpašnieki vai lietotāji. Notiks arī vērtēšana nominācijā skats no malas, kurā noteiks skaistākos dārzus, kas īpaši izceļas un ir pamanāmi ar savu sakoptību pilsētvidē, stāstīja Znotiņa.

Ventspils iedzīvotāju dārzi tiks vērtēti pēc vairākiem kritērijiem - kāds ir dārza kopskats un dārza uzturēšanas kvalitāte, ņems vērā arī tādas nianses kā karoga eksponēšana, dekoru atbilstība kopējam dārza tēlam, mājas numura zīmes saskatāmība u.c.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)