Banner 980x90

Ventspilī notiks 3x3 pasaules tūres kvalifikācijas posms "Ghetto Basket Ventspils Challenger"

Rīga, 27.jūl., LETA. Šodien Ventspilī notiks Starptautiskās basketbola federācijas jeb FIBA 3x3 pasaules tūres kvalifikācijas posms "Ghetto Basket Ventspils Challenger" Ventspilī, aģentūru LETA informēja ielu sporta un ielu kultūras kustības "Ghetto Games" pārstāvji.

"Ghetto Basket Ventspils Challenger" turpināsies līdz pat 29.jūlijam.

Kā ziņots, FIBA 3x3 pasaules tūres kvalifikācijas posma "Ghetto Basket Ventspils Challenger" organizēšanai Ventspilī Ministru kabinets no līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem piešķīra 48 614 eiro.

Jautājums par atbalstu sacensībām tika izskatīts Latvijas Nacionālās sporta padomē, lemjot, ka no valsts budžeta būtu līdzfinansējamas tikai tās izdevumu pozīcijas, kuras tiešā veidā ir saistītas ar iepriekšējos gados starptautiskā ielu sporta un kultūras festivālā "Ghetto Games" Ventspilī organizēto "Ghetto Basket" sacensību statusa paaugstināšanu līdz FIBA 3x3 Pasaules tūres kvalifikācijas posma statusam, tai skaitā FIBA licences izmaksas, tiesnešu atalgojums, apsardzes izmaksas, naudas balvas, tribīņu nomas izmaksas, komandu sporta formu iegādes izmaksas, viesnīcas un ēdināšanas pakalpojumu izmaksas dalībniekiem, kā arī medicīniskā personāla izmaksas, kas kopumā veido līdzfinansējumu līdz 48 614 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)